S.C. Kotys Design & Events S.R.L.

CUI RO25927712

J28/502/2009

Te aşteptam în atelier

Slatina, Kotys Design & Events

În intervalul orar:

Luni - Vineri

8:00 -17:00

Sâmbata /Duminica

închis

De ce noi ?

Suntem designeri, stilişti, inovatori, stabilind trenduri noi in materie de articole textile pentru evenimente. Suntem o echipă talentată de profesioniști cu experiență în industria textilelor HORECA, aflaţi în misiunea de a deveni experți de top în designul şi producţia de articole textile pentru casă şi  restaurante. Suntem "zugravi"de evenimente reusite!

De ce suntem unici? De la concepție la execuție, aducem la viață propriile noastre modele. Avem o echipă de stilisti care scormonesc in cautarea tesaturilor optime pentru a livra produse de neegalat. Ne straduim sa gasim solutiile , in funcţie de bugetul alocat, pentru a da culoare, stralucire si acel "Je ne sais quoi" (pe care-l cauti de ceva vreme)!  

Căutăm și stabilim tendințe - o reputație la care am muncit din greu să o câștigam și pe care ne străduim continuu să o menținem.

Fabrica de huse (Kotys Design & EventsSRL©) nu este pur și simplu un magazin; suntem un brand şi un stil de viață.

Noi, cele care lucrăm pentru tine

Lavinia

Cea căreia îi plac feţele de masă confecţionate din bumbac

Suntem câteva fete, cu stiluri diferite şi moduri diferite de a vedea lucrurile. Ne plac culorile si nonculorile deopotrivă. ... Unora dintre noi ne plac paietele şi lucrurile sclipicioase, altora dimpotrivă. Unora ne plac ţesăturile înflorate, în timp ce restul echipei prefera uni-ul. Unora ne place textura moale a catifelei, altora ne place docul gros şi rigid...

Dar suntem o echipă şi oricare ar fi stilul tău, sigur la noi vei găsi ceva pe gustul tău, iar dacă nu l-ai găsit, una dintre noi va crea produsul perfect pentru tine. Nu trebuie decât să ni-l ceri!

                                  Pentru reclamaţii si sesizări ANPC

                                                                     RECENZII